Cima Coppi

Cima Coppi Business Cycling

Cima Coppi Business Cycling is een businessclub voor wielrenners. Cima Coppi is een initiatief van ex-prof en wieleranalist Danny Nelissen, ex-prof Steven Rooks en Christiaan Warger, oprichter van Gaul! cycling for War Child. Kijk op: http://www.businesscycling.cc

Waarom ben ik Teamcaptain geworden van Cima Coppi Rijk van Nijmegen?

Ik geloof enorm in de verbindende factor van sport. Hoe mooi en makkelijk is het om elkaar al fietsend te ontmoeten, ideeën op te doen én elkaar te helpen bij het realiseren van dromen en ambities. Lijkt jou dat ook leuk, dan nodig ik je van harte uit om een keertje mee te fietsen. Sport en “vrienden maken” gaat heel goed samen. En tijdens sporten kom je vaak tot de mooiste ideeën. Al fietsend elkaar inspireren is: leuk, ontspannen, verbindend, gezond, effectief en productief.

Praktische zaken

Van februari tot en met oktober fietsen we elke eerste vrijdag van de maand. De start & Finishplek is bij Startup, schuin tegenover het centraal station in Nijmegen. We starten om 14.30 uur en we zijn om 17.00 uur weer terug, zodat je gewoon weer thuis kan aanschuiven voor het eten. We fietsen een vast rondje praattempo door de Ooijpolder (ongeveer 45 km).

Een membership kost € 100,- excl. btw per jaar. Je kunt maximaal twee keer gratis meefietsen, daarna beslis je om wel of niet een Business Membership aan te gaan. Wat krijg je voor een Business Membership?

  • 1x per maand in een groep fietsen (praattempo)
  • Vermelding van je foto en (bedrijfs)naam op de site van Cima Coppi
  • Mensen ontmoeten en ideeën opdoen
  • Nieuwe inspiratie en klanten voor je business
  • Een prachtig Cima Coppi wielershirt

Het dragen van een helm is verplicht en deelname is voor eigen risico.

Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Mail rberghauserpont@hotmail.com of bel 06 225 778 51