Coaching Op Maat

Wat wil ik eigenlijk precies? Waar ben ik echt goed ik? Wat vind ik nou eigenlijk echt leuk? Wat vind ik echt belangrijk? Waarom is mijn leven zo hectisch? Waarom heb ik nergens tijd voor? Waarom leef ik voortdurend in een tegenstelling tussen wat ik doe en wat ik wil?

Herken je deze vragen en wil je graag antwoorden op deze vragen. Een coachingstraject kan je hierin helpen. In een coachingstraject ga je op zoek naar:

  1. wat je plezier geeft,
  2. wat je echt belangrijk vindt,
  3. waar je rust en betekenis kunt vinden,
  4. waar voor jou de essentie en voldoening ligt.

WERKWIJZE

Het coachingstraject is maatwerk. In een intakegesprek wordt kennis gemaakt en samen wordt het doel van het traject bepaald.

Gespreksinstument ‘mijn positieve gezondheid’ kan worden gebruikt om overzicht te krijgen in je leven (het te begrijpen) en meer grip te krijgen.

In Positieve gezondheid staat een betekenisvol leven centraal. Gezondheid als het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven.

Positieve Gezondheid is de uitwerking in zes dimensies van het nieuwe concept van gezondheid. Dit wordt zichtbaar gemaakt in een spinnenwebmodel.

Ga naar Mijn Positieve Gezondheid om de test te doen. Op deze website staat beschreven:

  • wat de tool inhoudt,
  • hoe het werkt en
  • wat je er mee kunt.

De test bevat 42 vragen over verschillende onderwerpen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Na afloop krijg je een overzicht van je persoonlijke scores direct in je mailbox.

Ik ga graag met je in gesprek!